Επαγγελματικές σχέσεις μόνο;!;! #vol1

Διαβάζεις τον τίτλο και πιστεύεις ότι θα μπεις μέσα και θα διαβάσεις κάτι σοβαρό και επιστημονικό. Καμία σχέση!!

Ίσως βέβαια να είναι και πιο περίπλοκο το θέμα αυτής της εβδομάδας…

Σε όλα τα θέματα και πάντοτε υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά νομίζω ότι οι επαγγελματικές σχέσεις είναι οι πιο δύσκολες στο να αναμειχθούν με άλλες σχέσεις.

Και τι εννοούμε άλλες σχέσεις;; Όλες τις υπόλοιπες!!

Φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές…

Και γιατί γίνεται αυτό, γιατί πολύ απλά οι επαγγελματικές σχέσεις είναι οι μόνες που θέλουν άλλη σοβαρότητα και άλλη στάση και ο καθένας μας αλλάζει μέσα σε αυτές. Είτε με την υπερβολική δόξα είτε με την οικονομική κατάρρευση..

Σχεδόν πάντοτε ακόμα και δύο αδέρφια όταν θέλουν να ανοίξουν κάτι δικό τους στο τέλος θα υπάρξει πρόβλημα.. (αυτό συμπεριλαμβάνει και τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις). Καθώς έχεις μάθει τον άλλον σε πιο χαλαρές στιγμές της ζωής του, δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις  όπως ένα αφεντικό και φυσικά και να τσακωθείς ξέρεις ότι αύριο θα είσαι πάλι εκεί. Συνεπώς η δουλειά μετατρέπεται σε χόμπυ… Αλλιώς το βάρος πέφτει στον έναν και δεν είσαι και το ίδιο άνετος στο να εκφραστείς καθώς φοβάσαι μην χαλάσει και η μεταξύ σας αρχική σχέση. Πρέπει να είναι πάρα πολύ χαλαρές και οι δύο πλευρές για να πετύχει και ανοιχτόμυαλοι ώστε να μην παρεξηγούνται, να έχουν το ίδιο πάθος για την δουλειά, να παίρνουν τις ίδιες υποχρεώσεις, να τους ενδιαφέρει δηλαδή το αποτέλεσμα και μόνο!! Χωρίς να φέρουν τα προσωπικά τους προβλήματα, τα οποία μπορεί να είχαν λίγες ώρες πριν, στο χώρο εργασίας!! Αυτό απαιτεί τεράστια δύναμη. Φυσικά όποιοι το καταφέρνουν είναι άξιοι θαυμασμού και σίγουρα επιτυγχάνουν και υψηλότερους στόχους!!

Απλά πριν κάνετε ένα τέτοιο βήμα θέλει διπλή σκέψη!! Θέλετε να μιλάτε αύριο με τα αδέρφια σας;

Θέλετε να μπορείτε να πιείτε με τον φίλο σας εκείνο τον καθιερωμένο καφέ και να πείτε τα προσωπικά σας κοιτώντας τον στα μάτια;

Θέλετε να είστε άνετοι στο σπίτι με το ταίρι σας χωρίς να έχετε δεύτερες σκέψεις και να έχετε χάσει τον θαυμασμό σας;

Μπορείτε να διαχειριστείτε με λίγα λόγια αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν από τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει με κόπο χρόνων;

Εάν ναι μπράβο σας!! Επειδή έχω τις αμφιβολίες μου προτιμώ να είναι ξεκάθαρες οι σχέσεις και να μην περιπλέκονται.. Κρατήστε τον καθέναν στην θέση που έχει στην ζωή σας και στην καρδιά σας και αφήστε την δουλειά την πίεση και το άγχος μακριά από τις ήρεμες και υγιείς σχέσεις σας!!
Ανθούλα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: