Επαγγελματικές σχέσεις μόνο ;!;! #vol2

Επαγγελματικές σχέσεις μόνο ;
Διαχωρισμός. Εδώ δουλεύουμε .. εδώ περνάμε καλά.
Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που δεν την αντιμετωπίζω ως δουλειά. Με προβλημάτισε το θέμα αυτής της εβδομάδας αλλά θα κλέψω μια ατάκα ενός ηθοποιού από τη χθεσινή μας πρόβα. Για μένα ένας θίασος είναι οικογένεια και στην οικογένεια υπάρχουν συναισθήματα ,χρειάζεται εμπιστοσύνη .
Δεν με ενοχλεί να δουλεύω με φίλους . Συχνά συνεργάζομαι με τον αδερφό μου κι επίσης ακόμα πιο συχνά μέσα από την δουλειά δημιουργώ φιλίες. Πιστεύω ότι όταν υπάρχει οικειότητα όλα μπορούν να συμβούν πιο εύκολα αρκεί να υπάρχει σεβασμός και να μην ξεπερνάμε τα όρια.

Το θέμα είναι στα όρια. Εκεί που μπερδεύονται τα όρια χαλάνε και οι σχέσεις. Αν μπορείς να διαχειριστείς ότι όταν είσαι σε έναν χώρο εργασίας ασχολείσαι με την εργασία σου και αν μπορείς να σε διαχειριστείς σε σχέση με το ποια είναι η σχέση σου με τον άλλο έξω από αυτό τον χώρο και πως αυτή αλλάζει μέσα σε αυτό τον χώρο τότε νομίζω ότι οι σχέσεις δεν δυσκολεύουν τις συνεργασίες. Θέλει εμπειρία ,ωριμότητα ,υπομονή .

Γιατί σε έναν χώρο εργασίας υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα και η ισορροπία πρέπει να κρατηθεί μεταξύ όλων των μελών. Γενικά στη ζωή μου αγαπώ την ομαδοποίηση. Μου αρέσει το όλοι μαζί …μπορούμε. Το πιστεύω . Όταν έχεις να κάνεις με δουλειά επειδή μπαίνει στη μέση και η ματαιοδοξία μας ή η χρηματική αξιολόγηση κάπως τα πράγματα δυσκολεύουν .Πιστεύω όμως ότι το μυστικό είναι να μην δουλεύουμε για τα χρήματα. Και αυτό είναι ολόκληρη φιλοσοφία και σίγουρα ένα μεγάλο κεφάλαιο για συζήτηση. Δεν εννοώ να δουλεύουμε τζάμπα. Αλλά ο τρόπος καινή δοτικότητα μας στη δουλειά να μην έχει να κάνει από το αν και πόσο θα πληρωθούμε .Να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως και να χει. Και να χουμε θετική πρόθεση . Μόνο έτσι θα μπορούμε να συνεργαζόμαστε και με τον άνθρωπο μας και με τον αδερφό μας ή με κάποιον φίλο μας. Όσο πιο καλά μας ξέρει ο άλλος τόσο πιο εύκολα θα μας βγάλει τον καλό μας εαυτό…
Ανοιχτωσιά θέλει ,σεβασμό και να ακούμε. Όσο ακούμε τους άλλους τόσο πιο εύκολη θα γίνει και η ζωή μας και η συνεργασία μας.
Τέλος πιστεύω πολύ στην ενσυναίσθηση στις περιπτώσεις που οι σχέσεις μπλέκονται. Αν και για μένα πάντα οι σχέσεις έχουν πολλά πρόσωπα. Οι φιλικές εμπεριέχουν ερωτισμό.Οι ερωτικές φιλιά. Οι επαγγελματικές συμπάθεια άρα εν δυνάμει φιλία… η και το αντίθετο .
Δύσκολες οι σχέσεις….επαγγελματικές και όχι μόνο !!

Αγνή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: