Εσύ;Θα έφευγες από τον τόπο σου για έναν μεγάλο έρωτα; #vol2

‌Ο τόπος μας. Δεν ξέρω πού ακριβώς είναι ο τόπος μας αν δεν είναι εκεί που βρίσκονται οι άνθρωποι μας και μαζί με αυτούς τα όνειρα μας και οι στόχοι μας. Παλιότερα εξιδανικεύοντας τον έρωτα θεωρούσα ότι για τον έναν θα έφευγα για όπου.

Όχι.

Τώρα ,σε αυτή τη φάση της ζωής μου τουλάχιστον ,θεωρώ ότι οι άνθρωποι για να γίνουν καλοί σύντροφοι πρέπει να είναι «ολόκληροι» . Και για να είναι ολόκληροι πρέπει να έχουν τη βάση τους. Να έχουν κέντρο. Να έχουν τη δουλειά τους η έστω το στόχο του προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και σίγουρα να έχουν και κοινωνική ζωή. Φίλους να μοιράζονται στιγμές, να αποφορτίζονται, να λένε τα τρωτά τους.

Σε ένα ιδεατό αύριο θα ήθελα ίσως να ζω στο Λονδίνο. Το χω σκεφτεί πολλές φορές . Αλλά για μένα. Όχι για κάποιον άλλο. Δεν θεωρώ οτιρ πρεπεινα αφήνεις πίσω τη δική σου πορεία για κάποιον άλλον ακόμα κι αν αυτός είναι ο εν δυνάμει ένας .Ο εν δυνάμει ένας θα ταιριάξει αυτόματα με.τη δική σου πορεία χωρίς να χρειαστεί έκπτωση ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη.

Δεν χρειάζεται να αφήσεις πίσω τα όνειρα σου ,τη ζωή σου ,την οικογένεια σου εκτός αν αυτό είναι μέρος και του δικού σου ονείρου. Αν όμως φύγεις για να ακολουθήσεις απλά κάποιον άλλο πιστεύω σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια ότι θα έρθει η στιγμή που θα νοιωθεις μισός και δεν θα σου δίνει πλεον χαρά αυτό το ταξίδι .Οπότε το μαζί σου ναναι και όπου ναναι φαντάζει για μένα κάτι σαν εφηβική ουτοπία.

Αγνή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: