Δεύτερη ευκαιρία ;#vol1

Και τι να πεις γι αυτό το θέμα;

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις;

Είναι τόσο περίπλοκο που στην πραγματικότητα δεν μπορεί κανείς να έχει τελείως ξεκάθαρη άποψη. Οι δεύτερες ευκαιρίες σου λένε είναι για τους αδύναμους ή γι αυτούς που δεν ξέρουν τι πραγματικά  θέλουν. Από την άλλην, αν αγαπάς αληθινά κάποιον ή αν ο έρωτας που είχες νιώσει ήταν τόσο δυνατός αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
Τώρα αν ρωτάς εμένα, θεωρώ ότι πολύ δύσκολο να ευδοκιμήσει μια σχέση δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία και ειδικά αν έχει περάσει καιρός. Κάτι έχει αλλάξει κάτι έχει χαθεί, ίσως η μαγεία της πρώτης προσπάθειας, αυτό που ξεκινάει ένας δεσμός μεταξύ δύο ανθρώπων και δεν ξέρεις που θα πάει…
Στις δεύτερες ευκαιρίες είναι σαν να ξεκινάς με δεδομένο ότι ξέρεις πάνω κάτω ότι θα καταλήξει κάπου εκεί που ήσασταν και δεν θα φτάσει παραπέρα γιατί πολύ απλά για κάποιο λόγο δεν έδεσε από την αρχή.
Υπάρχουν φυσικά διαφόρων ειδών δεύτερες ευκαιρίες άρα κάθε φορά πρέπει να ζυγίζεις τις καταστάσεις και να κρίνεις αναλόγως. Αν και το timing δύο ανθρώπων είναι τόσο σημαντικό που αν δεν ήταν η έναρξη σας στο σωστό timing μην ψάχνετε να βρείτε νέο χρόνο που θα είναι ιδανικός απλά ήταν να μην γίνει, μην χάνετε χρόνο άσκοπα, προχωρήστε παρακάτω ίσως έχει κάτι πιο φανταστικό που δεν θα το μάθετε εκτός και αν θέλετε να ζείτε τις ίδιες δύσκολες καταστάσεις διπλά…
Εσύ αποφασίζεις τι προτιμάς και αν η ανάγκη σου να δώσεις την δεύτερη ευκαιρία είναι μεγαλύτερη από το να ζήσεις κάτι άλλο τότε να την δώσεις και εύχομαι να με διαψεύσεις κιόλας!

Remember.. you only live once!! 😉

Ανθούλα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: