Σχέση από απόσταση;!;! #Vol 1

Σχέση από απόσταση ;
Σχέση ; Από απόσταση; Γιατί όχι ;
Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση ,όταν τον άλλον τον έχεις δίπλα σου και δεν έχετε κάτι να πείτε . Αυτά είναι χιλιόμετρα τα οποία δεν διανύονται .
Οι σχέσεις από απόσταση έχουν πολλές δυσκολίες .

Πολλά τρωτά ..και οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες .

Οπότε με την απόσταση οι ανασφάλειες είναι εύκολο να γιγαντωθούν και να μας πνίξουν . Όμως όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί από απόφαση μπορούν να αντέξουν και την απόσταση .

Γιατί μπερδεύομαστε και δεν κάνουμε σχέσεις από απόφαση αλλά από ανάγκη . Και εκεί δεν αναγνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους είμαστε με έναν άνθρωπο άρα δεν παλεύουμε και όσο χρειάζεται για τη σχέση .

Γιατί η σχέση ,είτε από κοντά είτε από μακρυά, θέλει προσπάθεια . Δεν εννοώ κούραση . Αλλά θέλει η πρόθεση σου να είναι να κατανοήσεις τον άλλο ,να κατευνάσεις τους φόβους του ,να ακούσεις τις ανάγκες του και να είσαι ανοιχτός αντιστοιχα για να μπορεί και ο άλλος να κατανοήσει κι εσένα .

Δεν είναι εύκολο πράγμα να ανοίγεις την ψυχή σου σε κάποιον . Στις αποστάσεις όλοι οι φόβοι σου πέφτουν πάνω σου σαν μετωπική σύγκρουση . Εκεί χρειάζεται το μαζί . Χρειάζεται να νοιώσεις ασφαλής . Δύο άνθρωποι όμως όταν θέλουν μπορούν . Εγώ εκεί έχω καταλήξει .
Η αλήθεια είναι ότι όταν τον άλλον τον βλέπεις λίγο πρέπει όταν τον δεις να γίνουν όλα . Να περάσετε καλά, να γελάσετε ,να γνωριστείτε ,να γαμηθείτε, να μιλήσετε ,να διαφωνήσετε ,να βγείτε έξω ,να μείνετε κλεισμένοι σε ένα σπίτι . Και άλλα τόσα που συντελούν στο να μοιραστείτε στιγμές. Αλλά κάθε σχέση, είτε από απόσταση είτε όχι, θέλει κοινή πρόθεση ,απόφαση και δυνατό θέλω …
Εκεί δείχνει η δύναμη της .

Γιατί το να μετακινηθείς για έναν άνθρωπο είναι εύκολο ,το να μετατοπιστείς όμως για κάποιον θέλει κότσια.

Το μαζί θέλει ψυχή . Το μαζί θέλει αντοχή . Και το μαζί για να μπορεί να πετύχει πρέπει να μην το φοβίζουν οι αποστάσεις, οι αλλαγές και οι δρόμοι .

Αγνή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: