Οι εκλεκτοί μας -VOL1

Δύσκολη λέξη ή καλύτερα λέξη που σπάνια ακούς.. Τι σημαίνει να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του εκλεκτό για τον άλλον ή τι σημαίνει να είναι κάποιος εκλεκτός για σένα!! Άραγε ποτέ καταλαβαίνεις ότι τον βρίσκεις?? Είναι θέμα ηλικίας ή είναι θέμα σωστού timing??
Σίγουρα τα πάντα στην ζωή κατά την δική μου άποψη είναι θέμα timing. Γιατί για πολλούς λόγους μπορεί να γνωρίσεις κάποιον και πραγματικά να νιώθεις ότι αυτός είναι, αλλά ο άλλος να μην είναι έτοιμος, να είναι σε άλλη φάση, να μην μπορεί τις δεσμεύσεις, να έχει χωρίσει πολύ πρόσφατα, να θέλει να φύγει μακριά για σπουδές κλπ κλπ..
Δεν είναι όμως τόσο περίπλοκο όσο ακούγεται.. Όταν βρεθεί ο εκλεκτός θα είναι τα πάντα ιδανικά από την αρχή!! Θα είναι ο ένας για τον άλλον, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία μέσα σου ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Αρκεί να το νιώσεις αυτό το κάτι, αυτήν την έλξη που είναι πιο βαθιά από μια μικρή σπίθα της βραδιάς.. Μπορεί να είναι δίπλα σου καιρό ή να τον γνωρίζεις μήνες ή και χρόνια αλλά είναι αυτός που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης θα σε κάνει να δεις αλλιώς την ζωή, όλα είναι πιο όμορφα έτσι όπως τα παρουσιάζει ή έτσι όπως τα ακούς.. Ουσιαστικά είναι αυτός που σε πείθει για το πολύτιμο “για πάντα” και ας μην το πίστευες ποτέ. Όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε όλοι κάποια στιγμή θέλαμε δίπλα μας κάποιον που θα μας δημιουργήσει αυτή την ασφάλεια που στην ουσία είναι δύναμη για να πιστέψεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι ονειρεύτηκες. Στην πραγματικότητα είναι το στήριγμα σου σε όλα. Περπατάτε δίπλα δίπλα χωρίς δεύτερες σκέψεις .. Ήρθε για να μείνει.. Για πάντα. Όσο ουτοπικό και αν ακούγεται. Το πιστεύω όσο τίποτα άλλο. Άρα αρκεί να το πιστέψετε και τσουπ..
Να ο εκλεκτός σας!!

 

Ανθούλα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: